Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Nee tegen het verdwijnen van France 2 bij Ziggo

france2.pngBonjour à tous,

Uitzonderlijk in het Nederlands !


Vandaag ben ik begonnen met een online petitie tegen de beslissing van Ziggo om het Franse publieke Tv-kanaal France 2 per 1 april te vervangen door een Hollandse porno site.
Daarvoor heb ik uw steun nodig (ook als u geen klant van Ziggo bent). Er staat nu al een petitie op internet (hier) maar die is in het Frans geschreven en op een Franse site geplaatst. U kunt het natuurlijk tekenen, dat heb ik ook gedaan.

Ik weet niet of dit gaat helpen maar we kunnen wel proberen ! Alvast bedankt dus voor het tekenen van de petitie en het verpreiden ervan. Het zou super zijn als wij bijvoorbeeld het netwerk van de Alliances françaises in Nederland zouden kunnen betrekken.

L'union fait la force !!

De petitie staat hier : http://www.petities24.com/nee_tegen_het_verdwijnen_van_france_2_bij_ziggo

Een artikel over de beslissing van Ziggo : http://www.ad.nl/ad/nl/5601/TV-Radio/article/detail/3870237/2015/02/21/Ziggo-stopt-sekskanaal-Kim-Holland-in-standaardpakket.dhtml

Amicalement,

Denis Mandon

 

Commentaires

  • je trouve cest triste d àttrirer personnes inféreures avec plus de ce prgrammes!

Les commentaires sont fermés.